Alfafood AS

Tacopaj med vegofars

Underbar tacopaj med vegofärs.

Pajdeg:
3dl vetemjöl
125g mjölkfritt margarin
3msk kallt vatten
Fyllning:
2gula lökar, finhackade
2 pressade vitlöksklyftor
500g sojafärs
1 tsk malen koriander
4dl Planti Cooking Fraiche Paprika chili
1 röd paprika, finhackad
2 dl majskorn
Salt & svartpeppar
1 msk Bjäst

Sätt ugnen på225grader.Blanda ihop margarin och mjöl. Tillsätt vattnet och blanda snabbt ihop till en deg. Kavla ut och kläen pajform med den. Nagga botten med en gaffel. Låt vila 30 min i kylen. Förgrädda i ugnen i 10minuter.Fräs löken i olja. Vänd ner sojafärsen och låt fräsa i några minuter. Krydda med koriander.Rör ner fraiche, paprika och majs. Smaka av med salt och peppar. Häll ner färsfyllningen i pajskalet och tryck till. Fördela tomaterna över pajen och grädda allt i 200 grader i ca 40-50 minuter. Strööver Bjäst och servera med en sallad