Alfafood AS

Velværeuke erfaringer fortalt av Lori

Hvordan føles det å gi opp fast føde i noen dager? Og hvilke effekter har det på kropp og sinn? Du kan få en ide fra Lori sin blogg om opplevelsene hennes i løpet av hennes egen velværeuke.

Biotta’s Wellness Week forbedret virkelig min helse og sinnstilstand

Jeg husker at jeg alltid så juicene deres i matbutikken eller apotekgangen, men trodde aldri om en million år at du kunne klare en full uke med bare å drikke juice. Jeg vil ikke si at jeg er en usunn person, men i denne dag og alder, når mange av matvarene vi spiser blir bearbeidet og kroppen kontinuerlig bombardert med kjemikalier og giftstoffer fra vårt daglige liv, skjønt jeg det ikke ville skade å prøve en juice raskt. Jeg innrømmer at jeg var skeptisk til dette ukelange organiske kostholdet på grunn av hvor irritabel jeg følte meg. Kanskje kjempet kroppen min mot trangen til å gi fra seg usunne matalternativer – som viste seg å være akkurat det jeg trengte å distansere meg fra.

 

Min uke

Dag en må være det største hinderet. Bare innbiller meg at jeg ikke spiste noen faste stoffer, kunne jeg føle at kroppen min avviser ideen. Men som de sier, jo hardere kamp, ​​jo søtere seier. Til frokost drakk jeg et høyt glass Biotta Wellness, som har blitt min favorittdrink sammen med Biotta Vita 7. De er ikke bare ekstremt velsmakende, men også syltetøy med essensielle vitaminer, mineraler og antioksidanter.

Visste du at en studie fant at tilskudd med blandet frukt og grønnsaksjuice forbedret deltakernes næringsnivåer av betakaroten, vitamin C, vitamin E, selen og folat? Videre viste en gjennomgang av 22 studier at å drikke juice laget av fersk frukt og grønnsaker eller blandet pulverkonsentrat forbedret folat- og antioksidantnivået, inkludert betakaroten, C-vitamin og E-vitamin.

Bare det å vite dette alene motiverte meg til å fortsette og avslutte uken. Som helse er den sanne formuen.

Mitt middagsmåltid var Biotta Tomat, som jeg lagde som en suppe, da jeg fant at den var opprettholdt og fornøyd meg mer enn å drikke den som aperitiff. Og denne tomatsuppen er ikke din vanlige, men er laget med solmodne tomater fra Italia uten kunstige tilsetningsstoffer, sukker eller tilsatte mineraler. Disse detaljene er det som virkelig skiller Biotta fra resten.

Etter frokost og lunsj fant jeg at jeg hadde en sterk trang til fast mat. Det som hjalp meg veldig gjennom disse begjærene, ville være å drikke store glass vann mens jeg nippet til urtete til middagstiden kom.

Middag ville være en skål med Biotta grønnsaks suppe blandet med noen linfrø. For å skifte ting roterte jeg noen ganger med Biotta Tomat.

Etter den andre og tredje dagen kjente jeg kroppen min tilpasse meg kostholdet og så frem til å drikke det daglige tilskuddet av juice. Det var som natt og dag: humøret mitt endret seg til det bedre og jeg følte meg mer våken og oppmerksom på daglige gjøremål. Ubehaget mitt var borte, og jeg opplevde generelle helsemessige fordeler.

 

På slutten av uken la jeg merke til hvordan jeg hadde gått ned i vekt og styrket selvtilliten og helsen min. Jeg vil foreslå denne ukelange juice dietten til hvem som helst. Det er ikke et offer, det er en investering. My Wellness Week gjorde meg fra en skeptiker til en konvertitt!

 

(Biotta news 02/2020)

Legg igjen en kommentar